Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Şalpazarı CHP İlçe Başkanlığı Olağan Kongre'si Yapıldı.
Çarşamba günü yapılan saat 11.00-16.00 saatleri arasında Şalpazarı CHP İlçe binasında yapılan kongre de 39 delege'nin kullandığı oyların tamamını alan N.Ünal Özen yeniden Şalpazarı ilçe başkanlığına seçildi.

CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı seçimlerine Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun.Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ile partililer katıldılar.

Akşam saatlerinde de CHP  Şalpazarı Belediye Meclis üyesi adayı Songül Usta ve Şerif Çakır’ın düğün merasimine katılmak için gelen Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu yeni İlçe Başkanı seçilen N.Ünal Özen’i ziyaret ederek tebrik etti

N.Ünal Özen’in Yeni Ekibi
Erhan Yavuz
Reşit Kara
Cevat Özdemir
Nazmiye Cengiz
Niyazi Akbayrak
Miraç Gülay
Ekrem Kayar
Orhan Muhcu
Ahmet Kıdık
Ramazan Konak olarak belirlendiler


Şalpazarı Haber Ekibi Olarak N.Ünal Özen’i tebrik eder başarılar dileriz.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.