Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Kadırga emekli

Refik Kurukız Çalışmalarına devam ediyor.
Refik Kurukız ziyaretlerinin birinci gününde, Sakarya Ağasarlılar Derneği, Kartepe Ağasar Derneği ve İsmail Kıdık ziyaret etti ve akşam programında ise Çamlıca Köyü Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. İkinci gününde ise Merkezi İstanbul Küplüce'de bulunan Doğancı Köyü Derneği'ni ziyareti eden Kurukız, ŞALFED'in düzenlediği Osman Uzun Voleybol turnuvası'nın final maçını izledi ve Fidan başı Derneğinin Maltepe'de ki geceye katıldı.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız gazetemize yaptığı açıklamda, şuana kadar 30 mahallesi bulunan Şalpazarı'nın 20 mahallesi'ni ev ev gezdiğini ve geriye kalan 10 mahalleyide ev ev dolaşarak çalışmalarına aralıksız devem edeceğini söyledi.

Kendisinin özellikle hedef kiltlesinin bayanlar ve gençler olduğunu, bayanlar üzerinden olguyu oluşturmak istediğini söyleyen kurukız, Şalpazarı'na gelen bayanların oturacak bir sosyal yerlerinin olmadığından sokaklarda kaldıklarını, Şalpazarı'na yakışmayan bir görüntü meydana geldiğini söyledi.

Biz seçildiğimizde inşallah ilk önce bayanlarımıza oturabileceği ve dinlenebilecekleri bir yer kazandırmak. Yine ikinci öncelik hedef kitlem gençlerimiz, gençlerimiz alıp bavulunu Şalpazarından gitmeycek. Gençlerimize iş istihdamı yaratmayı düşünüyoruz bu yönde Projelerimiz var. Yine Şalpazarı'nda gençlerimize İlçe stad sözü verdik. Yaptığımız çalışma sonucunda bunu yapabileceğimizi gördük ve Projelerimizi oluşturduk. 19 Mart'ta Şalpazarı'nda bir miting düzenleyeceğiz tüm Projelerimizi bu miting'de açıklaycağız dedi.

Gezip gördüğümüz köylerimizde önceliklen yol ve su sorununun olduğunu gördük. Sahilde ki İlçeler yüzme havuzu, Teleferik, sosyal tesisler isterken, 2014 Türkiyesi'nde bizim köylerimiz de sularımız akmıyor yollarımız bozuk. Belediyemiz'e bağlı altı mahallemizde yüz metre beton yolumuz yok, aynı şekilde Kuzuluk, Gökçe köy gibi köylerimizde de yok. Biz Şalpazarı belediyesi olarak mutlaka beton santral'i ve konkasör şantiyesi kuracağız. Bu kuaracağımız beton santrali ve konkasör şantiyesi iş istihdamı da yaratacak, enaz elli kişi çalışacak.

Benim mega Projem Şalpazarı'na İçinde Düğün salonu, otopark, Yöresel kıyafetlerimiz ve yiyeceklerimiz, Ağasarın balı'nı tanıtabileceğimiz bir stand'ların olacağı bir sosyal tesis kazandırmak. Turizm alanında da mutlaka İlçemizde buluna Ağakonağı, Sisdağı, Göllüalan, Karakısrak, Kadırga, Alaca, Şıhkıranı ve Acısu gibi tüm turizm alanlarını Profosyönel bir çalışma ile Şalpazarımıza kazandıracağız.
Şalpazarı İHL yanında 22 dönüm arsa var. Hemen yanı başında 2 arsa da benim var birtanesini hibe edeceğim.

Kendimize güveniyoruz, Şalpazarında ayak oyunları ile değil halkın oyları ile geliyoruz dedi.














banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.