Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Mehmet Türkmen AK Parti'den aday adayı.
1978 Trabzon-Şalpazarı'nda doğan Mehmet Türkmen, ilkokulu Dorukkiriş Köyünde, Ortaokul ve liseyi ise Maçka İmam Hatip Lisesinde okuduktan sonra 2000 yılında Selçuk Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Askerliğini 333. dönem kısa dönem er olarak yapan Mehmet Türkmen, Uluslararası Ticaret alanında Ticaret Üniversitesinde ve işletme ekonomisi alanında da Aydın Üniversitesinde yüksek lisansına devam etmektedir.

2000 yılında evlenen ve iki kız biri erkek olmak üzere üç çocuk babası olan Mehmet Türkmen yine aynı yıl İstanbul'a yerleşerek, özel bir havayolu şirketinde çalışmaya başladı. 2002 yılında istifa ederek toptan kumaş üretim satış ve pazarlama şirketi kurarak ticari hayatına başladı.

Orta derecede İngilizce, Rusça ve Arapça bilen Mehmet Türkmen, iş ve siyaset hayatının yanında, İHH ve Sadakataşı Derneğiyle, yurtiçinde birçok ilimizde yurtdışında ise Somali, Pakistan, Bosna Hersek, Srilanka, Arnavutluk, Kenya, Kamboçya, Malezya ve Endenozya gibi Dünyanın birçok ülkesinde sosyo kültürel alanda da aktif olarak sosyal yardım çalışmalarında bulunmuştur.

Siyaset ve teşkilat çalışmalarına, İmam Hatip yıllarında Yavuz Selim Vakfı, Milli Gençlik Vakfı ve Refah Partisiyle başlayan Mehmet Türkmen, 2001 yılından itibaren AK Partiyle devam ederek, 2002-2006 yıllarında Üsküdar gençlik kollarında İlçe teşkilat başkanı, 2006-2012 yıllarında anakademe ilçe yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmiştir. Halen komisyonlarda çalışma yaparak teşkilatimizla bağını koparmayan Mehmet Türkmen, 20.02.2015 Cuma günü müracatını yaparak, AK Parti İstanbul 1. Bölgeden aday adayı oldu.

Mehmet Türkmen aday adaylığı için yaptığı kısa açıklamda; ''Yeni Türkiye vizyonunda hizmet deryasına bir damla olabilme adına 25. Dönem milletvekilliği için yola çıktım. Herzaman olduğu gibi bu süreçte değerli teşkilat mensubu yol arkadaşlarından dua ve desteklerini bekliyorum'' dedi.

Bizde Şalpazarı Haber Ekibi olarak çıkmış olduğu bu yolda Mehmet Türkmen'e başarılar dileriz..





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım demirci 9 yıl önce

Çıkmış oldu un yolda başarılar ve hayırlı olsun iş ALLAH.