Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle Karadeniz

“Meclis'te bir ağabeyiniz olsun“

CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Akif Hamzaçebi, Üsküdar Kirazlıtepe’de Şalpazarlılarla buluştu. Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde kahvaltılı toplantı şeklinde düzenlenen organizasyona bir grup Şalpazarı dernek başkan ve temsilcileriyle üyeleri katıldılar. 

Açılış konuşmasını ŞALFED adına Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin yaparak Akif Hamzaçebi’ye başarılar diledi ve “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. 

Kahvaltılı toplantıya CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan ile birlikte gelen Hamzaçebi, yaptığı kısa konuşmada tatil günlerini kendilerine ayırdığı için toplantıya katılanlara teşekkür ederek sözlerine başladı. Akif Hamzaçebi özetle şunları söyledi. 

“Türkiye 12 yıl önceki Türkiye değildir, yeni bir yöne doğru gitmektedir. Biz başta iktidar partisi olmak üzere kimseyi  kötülemeden, eleştirmeden Türkiye’ye çağ atlatacak projelerimizi anlatıyoruz. En büyük projemizi zaten Sayın Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu açıklamıştır. Biliyorsunuz daha önce Trabzon milletvekiliydim, 2011 seçimlerinde buradan yani İstanbul 1. Bölge’den sizlerin teveccühüyle milletvekili seçildim. Şimdi yine buradan adayım. Sizden yine destek istiyor ve Şalpazarlılarıın Meclis’te bir ağabeyi olsun diyorum.”

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.