Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

“HİLMİ TÜRKMEN’DEN MESAJ VAR”
Ak Partimizin 24 Marttaki Trabzon mitingine katılımlarından ve Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi sellerinden dolayı tebrik ediyorum.

30 Mart yerel seçimlerine doğru geri sayımın başladığı bu günlerde bizler Allah’ın izniyle Üsküdar’da zafere çok yakınız. Tabii ki bir taraftan kulağımız Trabzon ve baba ocağımız Şalpazarı’nda olacaktır. Bu seçimler her yerde çok önemli ama Trabzon gibi ilk defa büyük şehir olan yerlerde ve onun ilçesi olan Şalpazarı’mız gibi ilçelerde çok daha önemlidir.

Artık Şalpazarı büyük şehir ilçesi oluyor. Bütün köylerimizde Büyükşehir’e bağlı bir ilçe belediyemizin mahalleleri oluyor. Buda gösteriyor ki Şalpazarlı hemşehrilerim sandığa bu bilinçle gidecekler ve en doğru tercihi yapacaklardır. Zira bu seçim bir yerel seçimdir. Belediye hizmetlerinden daha fazla istifade edebilmek için ilçe belediyesinin Büyükşehir Belediyesi ve Hükümetle aynı anlayıştaki kadrolarda yönetiliyor olması takdir edersiniz ki önemlidir. Zira Şalpazarı’mızın kendi bütçe, kadro, araç ve gereç imkânları ile gerek ilçe merkezine gerekse mahallelerine (köylerine) hizmet imkânı kısıtlıdır. Elbette ki Ak Partimiz şehirler ya da beldeler arasında hizmet açısından bir ayrım yapan bir anlayışı benimsemez. Ancak daha fazla hizmet alabilmek için yol arkadaşlığı önemlidir. Üstüne üstlük kendi evladınızın Üsküdar’da Ak Partiden belediye başkanı olması da işin ayrı bir güzel yanıdır. Dolayısı ile Şalpazarı’mızda da Ak Partili bir belediye başkanının ve ekibinin iş başına gelmesi hepimizi mutlu edecektir. Seçimlerin Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder,  hemşehrilerime saygılar sunarım.



Hilmi TÜRKMEN
Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğrul Kurukız 10 yıl önce

Sn. Hilmi Türkmen hükümet yanlısı belediyelerin devletten daha çok yardım alacağını belirtmiş. Sn. Hilmi Türkmen'e göre 2009 da Şalpazarında başka parti belediye başkanı işbaşına geldiğinden Adilyenin gitmesi ve Şalpazarı hastanesinin sağlık ocağına dönüştürülme işlemi olmuştur. Şalpazarına bundan sonrada başka parti belediye başkanı gelirse ilçemiz bucağa mı dönüştürülecek? Yukarıdaki başlıkta da belirttiğim gibi nerede kaldı "Daima Millet Daima Hizmet Anlayışı"

Avatar
erdogan durmuş 10 yıl önce

Şu unutulmasinki sizin tasidiginiz ve belirttiniz duygulari emin olunki tum trabzon ve şalpazari seçmenleri olarak ayni duygulari paylasiyorlardr.akp nin yapmiş olduğu hizmetlerden bizim trabzon ve salpazari halkinin yarari için seçmenlere buyuk bir g9rev duşuyor.inşallah 30 mart bizim içinde bir donum noktaai olacaktir.allah yardimciniz olsun