Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Gümrükçüoğlu Kuzuluğa çıktı.
Geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları için Şalpazarı’na gelen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kuzuluk halkının sıkıntılarını yerinde görmek için Kuzuluk Muhtarı Eyüp Ayaz'a daha önceden söz vermişti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve beraberindeki Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Ak Şalpazarı Parti Belediye Başkanı Fehmi Cengiz ile Şalpazarı Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Kuzuluk Mahallesi'nin sorunlarını yakından görmek ve halk'ı dinlemek için, yağan 20-25 cm kara rağmen bugün sabahın erken saatlerinde Kuzuluk mahallesi'ne gitti. Ak 
Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz ile Şalpazarı Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundular  ve sabah kahvaltısını burada yaptılar.

Gümrükçüoğlu: Ben Şalpazarı Aşığım

Sabah kahvaltısını Kuzuluk mahallesinde tamamlayan Gümrükçüoğlu,  yaklaşan seçimler öncesinde Trabzon’a bağlı İlçeleri tek tek dolaştığını, İlçelerdeki Belediye Başkanlığına AK Partiden aday olanlara destek olmaya çalıştığını belirtti.

Bu İlçelerimizden Şalpazarı İlçemizin benim için önemi bir başkadır. Ben  Yomralıyım ancak Şalpazarı sevdam çok eski yıllarda başladı. Ben burayı kendi evim gibi görüyorum. Nedeni ise  Şalpazarı İlçemize bağlı Akçiriş Mahallesinden olan merhum emekli öğretmen  ve Hakemlerimizden Yaşar Yılmaz ve kardeşi Yücel Yılmaz ile aile dostluğumuz çok eskiye dayanır. Bu nedenle Şalpazarı ve civar mahallesine Allah nasip eder de AK Parti Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’e oylarınız ile destek olursanız o zaman dileyin benden ne dilerseniz, ben sizlerin emrindeyim" dedi.

Gümrükçüoğlu Peyderpey Sözü Verdi.

Gümrükçüoğlu Kuzuluk mahallesindeki halkın sorunlarını dinledi ve çözüme ulaştıracağını belirtti. "Ancak bu hemen olur demiyorum, beş yıllık zaman dilimi içerisinden sorunlarınızı beraber çözeriz" dedi.

İçme Suyu Sıkıntısı Başlıca Sorun

"Küçük ve büyükbaş hayvan üreticilerinin gübrelerinden ve mahalle sakinlerinin kanalizasyon akıntısının suya karışması ile beraber mahallede içme suyu sıkıntısının yapılacak olan alt  yapı destekleriyle bir bir çözüme ulaşacak. Yol sorunlarınız ve bunun yanında diğer köprü ve alt yapı sorunların çözümü için ne gerekiyorsa Mahalle muhtarınız, Belediye Başkanınız, İlçe Başkanınız ve ben sizlerin desteğiniz ile yapılacaktır" dedi.

Yolda Gördüklerinin Sorunlarını Sordu.

Kuzuluk Mahallesi dönüşünde ilk durak Şıhkıranı mevkisi oldu. Burada bulunan iki çay ocağında bulunan vatandaşlar ile görüştü. Onların isteklerinin olup olmadığını sordu. 




Gökçeköy Muhtar Turan Köse, Gümrükçüoğlu'ndan İsteklerini Onaylamasını İstedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Kuzuluk mahallesi dönüşünde uğradığı Şıhkıranı'nda yaptığı kısa konuşmanın ardından söz alan Gökçeköy Mahalle muhtarı Turan Köse Kendisinin üç dönemdir Mahalle muhtarı olduğunu, Allah nasip ederse bir dönem daha muhtar olmak istediğini ve kendisi muhtar olduğu zaman 20 maddelik bir çalışma  takvimi hazırladığını bu çalışma takvimini Şalpazarı Belediye Başkanlığına talip olan, Ak Parti adayı Fehmi Cengiz’in imzaladığını siz de bunların yapılmasında yardımcı olucağınıza dair imzalarmısınız demesi üzerine, Muhtar Köse’nin elindeki listeyi alan Gümrükçüoğlu not olarak kendi notları arasına aldı ve imzaladı.

Gümrükçüoğlu; Bu projeleri Şalpazarı Belediye başkan adayınız Fehmi Cengiz ve İlçe Başkanı Metin Günay ile sizlerin yanınız da olucağız dedi.

Gümrükçüoğlu'ndan Sütpınar Kuran Kursu'na Destek Sözü

Sütpınar' da uğrayan Gümrükçüoğlu, Sütpınar Çay ocağında bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.

Sütpınar Kuran Kursu olarak uzun yıllar hizmet veren bina'nın restorasyon'u için yaklaşık  980 bin tl ,htiyaç olduğunu belirten kurs öğretmenleri, Gümrükçüoğlu'ndan yardım yapılmasını istedi.

Başkan Gümrükçüoğlu da, ben bu tür yerlere yardım etmezmiyim ne gerekiyorsa,  inşaat malzemeleri, iç dekarasyonu için her türlü malzeme, gerekirse çevre düzenlemesi için makine desteği her türlü malzeme yardımları yaparız. Bina için çizilen projeyi alın bize getirin biz gerekeni yaparız dedi.

Cuma Namazını Çamlıca'da Kıldı.

Yanık Kıraathanesine de uğrayarak Cuma namazını Çamlıca camiinde kılan Gümrükçüoğlu sırası ile Acısu ve Doğancı altında ki Kıraathanelere uğrayarak vatandaşlar ile sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Gümrükçüoğlu Geyikli'de;

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Şalpazarı ziyaretlerinde son olarak Geyikli Beldesi Yeşilyut mahallesi'ne uğradı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Geyikli'de yaptığı konuşmasında;

Bu seçimler Şalpazarı ve tüm ilçelerimiz için çok önemli. Çünkü Trabzon'umuz Büyükşehir Belediyesi oldu.

Sizlerin de bildiği gibi Ak Parti dışında tüm alternatiflerin Şalpazarı'nı Büyükşehir Belediyesi'nin dışında tutmak istedi. CHP ve MHP Şalpazarı ilçemizi Büyükşehir belediyesinin içinde düşünmüyorlardı. Ama biz Ak Parti olarak tüm ilçelerimizi Büyükşehir kapsamına aldık.

Şimdi gelip sizlerden oy istiyorlar. Bunu ne yüzle yapıyorlar. Bu konuyu onlara söyleyin. 200 trilyonluk bütçenin 300 trilyona çıkmasıyla acaba Beşikdüzü vatandaşı diğer ilçelerin ve merkez ilçe vatandaşının yanında 2. sınıf vatandaş mıydı?' diye sorun" dedi.

Gümrükçüoğlu, İl Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman Şalpazarı'nın yanında olduklarını ifade ederek "Bundan sonra da Büyükşehir ile bu desteğimiz katlanarak aratacaktır. Şalpazarı'nda Turizm'in daha da geliştirilmesi için geliştirilecek projeler'e destek vereceğiz. Halkın talebi ve görüşü neyse biz onu yaparız.

Sağlık Ocakları İçin Çalışma Başlatılacak;

Vatandaşların; Daha önce mahallerinde ya da Beldesin de bulunan sağlık ocaklarının bir an önce hizmete açılmasını istediler.

Hafta da bir gelen aile hekimlerinde başka mahalle de sağlık hizmeti alabilecek birisinin olmadığını İlçe merkezi ile yüksek mevkilerde kurulu olan mahalle sakinleri sağlık ocaklarının tekrar açılmasını istediler.

Gümrükçüoğlu da vatandaşların bu isteklerine bir an önce müjdeli haberi verebileceklerini belirtti.

Ayrıca, Yaylalar da yapımı devam eden Mescit, wc, su gibi ihtiyaçların yapımında inşaat malzemesi, iç dekorasyon fayans malzemesi sözü veren Gümrükçüoğlu, Alaca yaylasında ve civar yaylalara yaz mevsiminde düzenlene şenlik alanlarına gelen halkın kalabalığına çözüm olabilecek ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılması gereken yardımların da yapılacağını söyledi.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.