Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen beton mikseri ucuruma uctu geyikli.şalpazar.agasar. Trabzon Şalpazarlılar Derneği Hayrettin Özdemir

Erdoğan Bayraktar Şalpazarı'na Geldi.
Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz’e seçim çalışmalar'ında destek olmak için eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Bakan Yardımcısı Muhammet Balta bu gün Şalpazarı'na geldi.

Erdoğan Bayraktar ve Muhammet Balta saat 10.00'da AK Parti  Şalpazarı İlçe binası'na geldi. İlçe Başkanı Metin Günay, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz ve çok sayıda partililerin katıldığı toplatının ardından, Şalpazarı eski CHP İlçe Başkanı ve CHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı N.Ünal Özen'in mekanı olan Özen Kebap ve yemek Salonun da geçerek Sabah kahvaltısı yaptılar.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.