Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş Şalpazarı BBP

Durmuş Ayvaz Bursa'dan Aday Adayı.
Aslen Şalpazarı Geyikli'den gitme olan, 1970 yılında Trabzon-Beşikdüzü ilçesi Takazlı köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini köyünde, lise tahsilini Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sosyal Bilimler ve İktisat Fakültesini bitirdi. 2002 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezinde Dini İlimler İhtisasını tamamladı. Halen Uludağ Üniversitesi’nde Din Eğitimi alanında yüksek lisans yapıyor.

2002 yılında Düzce -Akçakoca’da vaizlik, 2003-2005 yılında Şırnak-idil İlçe Müftülüğü 2005-2010 yılında Amasya-Gümüşhacıköy İlçe Müftülüğü ve son olarak 2010-2015 yıllarında Nilüfer İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

DİB (Diyanet İşleri Başkanlığı)’de 13 yılı Müftü olmak üzere toplam 25  yıl görev yapan Durmuş Ayvaz. Son olarak Nilüfer İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimleri için istifa ederek Ak Parti’den Aday Adayı oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Müftü Ayvaz iyi derecede Arapça ve Fransızca biliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.