Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal Ambarlı

Başbakan Davutoğluna Sesinin Duyurmak İçin Basın Toplantısı Düzenledi.
Bugün bu basın toplantısını organize etmemizin sebebi yarın inşallah gazetelerimizde, televizyonlarımızda, bizim bu isyanımızı, bizim bu dileklerimizi, bu mağduriyetimizi bir AK Partili olarak, AK Partiye gönül vermiş biri olarak, çıktığımız meydanlarda haykırarak 13 yıldır Türkiye'nin lideri, dünya lideri bugün ki Cumhurbaşkanımız o günkü Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'la bu halkın hizmetkarlığına başkoymuş birisiyiz.

Dünyanın lideri diye yıllarca taktim ettiğim, bir partinin mensubuyum, kollarını sıvamış 30 Mart'a 9 ay öncesinden gelmiş Türkiye' de ilk defa en önce daha süreç başlamadan ben AK Partiliyim ve ilçeme bütün katkılarımla hizmet etmek için geldim aday adayı oldum diyen birisiyim ben.

Dolayısıyla yarın başbakanımıza bu sesimi sizler ulaştıracaksınız. Telefon görüşmelerimizle, silsileyle sesimizi duyuramadık, taleplerimizi iletemedik”  Yeni Türkiye' nin yeni lideri Başbakanımız Sayın Davutoğlu Trabzon’da neler oluyor bunu bilmesi lazım.

Şalpazarı İlçe Kongresi’nin yarın yapılacak il kongresi sonrasına ertelenmesini de eleştiren Selvitop “Şalpazarı’nda yönetim kuruluna ve delegelere müdahale edildi. Murat Topkara’nın karşısına liste çıkarılarak kongre iptal edildi. Yarın İl kongresi var. Türkiye’nin hiçbir yerinde İl kongresinden sonra ilçe kongresi olmadı.''

Temsil kabiliyetimizi elimizden aldılar.
Seçime gidildiğinde oy kulanamaycağız. Biz ilçe Kongremizi İl Kongremizden önce yapamadık. Delegelerimiz yok bizim. Temsil kabiliyetimiz yok bizim. Elimizden aldılar. Ve yangından mal kaçırıcasına ayın 28'ne Kongre kararı tarihi alıyorıyor bizm sayın İl Başkanımız. Ayın 28'inde Kongre yapacak. teşkilat Başkanımızın Murat Topkara' yla devam edeceğiz demesine rağmen sanki Şalpazarı'nda büyük bir kaos varmış, olay varmış, bütün millet bir birinin ayağını kaydırmak için urğraşıyormuş gibi,
Yapılacak Kongereye bir gün kala maalesef Şalpazarı' nda büyük bir kaos yaratıldı. Yönetim kuruluna müdahale edildi. Çünkü bir teşkilatların istemediği teşkilat Başkanımız Sayın Süleyman Soylu' nun atadığı bir başkan olduğu için atama ile bu kongre devam ediyor. Küskünleri dargınları topladım diyip çarşamba günü toplantı yapıyor. Bizi küskün ve dargın hale getiriyor. Üçüncü bir şahıs geliyor ve sen başarısız oldun diyor.

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanlığının 30 Mart seçimlerinin ardından başarısız olan yönetimin yerine Babadan siyasetin hamuruyla yoğurulmuş  başarılı, çalışkan İlçesine hizmet aşkı olan  gerçek anlamda Trabzon da 27 yıl hizmet  yapmış  Murat Topkara’yı atadılar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Şalpazarı’nda yüzde 80’e yakın oy aldıran, gecesini günüdüzüne katan Murat Topkara neden başarısız?


Seçimi kaybettiren kişilerin hesap vermesi gerekiyordu, ilçe başkanı görevden alındı.
Siz bir ilçede başarısız olmuşsunuz, herkesi birbirinden şüphelelenen şüpheci haline getirmişsiniz. AK Parti' nin ayrıcalığı şikayet mektuplarını alıp değerlendirebiliyor. Ne diyor Cumhurbaşkanımız aday adayı olacak insan sevecen, halka hizmet eden birisi olacak.

''28' inde yapılacak kongrenin Sayın Başbakanımız tarafından iptal edilmesini istiyoruz." diyerek sözlerine son verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.