Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar Çanakkale Başkan adayı Hıdırellez Kültür Bahar Bayramı Şenliği Alattin Aktaş

AK Parti Adayları Şalpazarı’na çıkarma yaptı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları tanıtım programı için Şalpazarı'na gelen adayları AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer İlçe meydanında karşıladılar.

Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Şalpazarı İlçe Meydanı’na otobüsten inişinden sonra halkın kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı zor anar yaşandı.

Süleyman Soylu ve diğer Milletvekili adayları İlçe halkı ve Partililerle kucaklaşmasının ardından adayların tanıtımının yapılacağı Atatürk İlköğretimokulu konferans salonu gittiler.


Şalpazarı Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar ve yeni yönetim Kurulu üyeleri tarafından Soylu çiçekle karşılandı
ve giriş kapısında  girişinde  Şalpazarı’na ‘’Hoş Geldin Sayın Bakanım'' yazılı pankartı gören Soylu'nun mutluğu gözlerinden okundu.


Şalpazarı’na çıkarma yapan AK Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Soylu'ya Şalpazarı AK Parti İlçe Yönetimi tarafından konuşma yapılacağı Konferans salonunda Soylu'ya Şalpazarıspor atkısı hediye edildi.


Rahman Demirtaş tarafından Milletvekili adaylarına İlçemizin yöresel simgesi olan birer Çentiği hediye etti.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara yaptığı açılış konuşmasında; ''Trabzon’daki hedefimiz 6-0’a ulaşarak hem Başbakanımıza hem de Cumhurbaşkanımıza mahcup olmayacağız. Hedefimize ulaşmada teşkilat mensuplarımıza önemli görevler düşmektedir. Birbirinden değerli adaylarımızla birlikte yeni Türkiye ve yeni Trabzon için gece gündüz çalışacağız. Vatandaşlarımızla tek tek ilgileneceğiz. Şalpazarı’nda ’da gidilmedik yer çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

İlçe Başkanı Topkara, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Şalpazarı'nda yüzde seksenlik bir başarı yakaladıklarını ve 25. Milletvekili seçimlerinde oylarını yüzde yüze çıkarmak için çalışarak Milletvekili adaylarını Meclise gitmesini sağlamak adına Şalpazarı’ndan destek sözü verdi.

İl Başkanı Revi de yaptığı kısa konuşmasında; "Benim burada bir şey anlatmama gerek kalmadı. İlçe Başkanınız Murat Topkara benim sizlere anlatmam gerekenin tamamını anlattı. Böyle bir İlçe Başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Sizlere güveniyorum, desteklerinizi bekliyorum ve buna da inanıyorum" dedi.

Aslen Trabzon'lu olan ve İstanbul da doğan Süleyman Soylu Şalpazarı'na ilk kez geldiğini ve kısmet olursa bunun devamının geleceğini belirterek başladığı konuşmasında;  “Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor. Şimdi büyük bir yolculuğa çıkıyoruz ve bu yolculuğa çıkarken nereden geldiğimizi de unutmuyoruz. Türkiye 13 yılda büyük bir güce ulaştı. Trabzon’a dokunmadık alan bırakılmadı, Türkiye büyüyor ve Trabzon da büyüyor. Bize Her Yer Trabzon olduğu gibi Bize Her Yer Türkiye, bu büyük bir anlam ve öz güven ifade etmektedir. Trabzon'a büyük müjdelerle geliyoruz, bugüne kadar Trabzon’a devrim niteliğinde işler yapıldı, biz bu devrimleri devam ettireceğiz ve bizden sonrakilere emanet edeceğiz. Trabzon’da çok çalışacağız ve güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr.Nihat Tosun ise partililere yaptığı konuşmada “Türkiye’de ve Trabzon’da devrim niteliğinde yapılan hizmetlerin devamı için 7 Haziran Genel Seçimlerini başarıyla geçmemiz gerekiyor. Trabzon üzerine düşen görevi geçmişte olduğu gibi bu genel seçimlerinde de yerine getirecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Trabzon Milletvekili adayları arasında yine gözde olan seçim meydanlarında Trabzon’un Ayşesi diye tanınan Ayşe Şule Köseoğlu'na program sonunda Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Yöresel Yelek hediye edildi.

Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu İşadamı Atilla Ataman, tarafından AK Parti Genel Başkan yardımcısı Teşkilat Başkan Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ve diğer Milletvekili Adaylarına bir lokantada yöresel yemek ikramında bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rıfkı can 9 yıl önce

coş ağasarım coş.7-0 olmazsa mahçup olabiliriz.