Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda yaşanan sel can kaybına sebep oldu
Dün akşam satterinde başlayan ve gece boyu devam eden yağış sonrası Ağasar deresi taşarak Şalpazarı- Acısu Karayolu sular altında kalarak yer yer uçmasına sebep oldu.  



Sel nedeniyle Karayolu ulaşıma kapandı. Kayıt ve üyelik , 1xbet sitesinde kolay birkaç işlemde biter. için bahis severleri sitemize 1xbet firmasının ayrıcalıklı dünyasına bekliyoruz. Yaşanan sel feleketinde çoğu mahalle yollarının da ulaşıma kapanması sonucu Hastalanan vatandaşlara Ambulans hizmeti verilemedi. Bazı ev işyerleri sular altında kalarak maddi hasar meydana geldi
.



Doğancı mahallesinden İfakat Çoban isimi bir vatandaşın selden kaçarken sele kapılarak ayağının kopma noktasına geldiği ve ambulansla hastahaneye kaldırılırken yolda hayatını kabettiği belirtildi.



Ayrıntılar hazırlanıyor....
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevgi yildirim 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Avatar
Osman albakan 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun