Öne Çıkanlar Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın güdün mahallesi

Şalpazarı Belediyesi Eylül Ayı Aylık Meclis Toplantısı Yapıldı.
 Şalpazarı Belediyesi aylık Meclis Toplantısı bugün Belediye başkanı Kurukız başkanlığında yapıldı.
Başkanlığı makamında gerçekleştirilen Eylül Ayı Aylık  belediye meclis toplantısı  yapılan saygı duruşunun ardından, Başkan Kurukız yaptığı açılış konuşmasında; ''Eylül ayı meclis toplantısı hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Piyasanın en iyilerini, Canlı Kaçak Bahis Siteleri listesini sitemizde bulun. Ağustos ayında meclisin tatildeydi.15 Temmuz da yapılan darbe girişimi halkımız tarafından engellendi. Halkımız milli iradeye sahip çıktı'' dedi.
Yeni yapılacak olan Belediye hizmet binamızın önümüzdeki bir iki ay içerisinde ihalesi yapılacak. Ve inşaatına kısa bir süre içerisinde başlayacağız dedi.
Salih Cora’ya özel teşekkür;
Başkan Kurukız, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya siz meclisimizin huzurunda özellikle teşekkür ediyorum. Vekilimiz Salih Cora, Şalpazarı'nın her sorunuyla yakından ilgilendi. Belediye olarak yapacağımız Projeler'de her zaman bizleri destekleyeceğini, Şalpazarı halkının her zaman yanında olduğunu belirtti. Bu anlamda bende kendisine Şalpazarı haklı adına ve meclis üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi. 

Daha sonra gündem maddelerinin okunması ve oylaması yapıldı;
Birinci Gündem maddesi olarak 15 Temmuz gecesi ülkemizde yapılan hain darbe girişimi sonucu meydanlara inen vatandaşlar gibi Şalpazarlıların da toplandıkları, Şalpazarı-Beşikdüzü dolmuş durağının olduğu bölge 15 Temmuz Demokrasi meydanı olarak isminin değiştirlilmesi için yapılan oylama oy birliği ile kabul edildi. 
İkinci bir gündem maddesi olarak yapılacak olan belediye hizmet binasının İller Bankasından kullanılacak kredi ile ilgili boçlanma yetkisi için Başkan Kurukız’a borçlanma yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Son gündem maddesi ise Geyikli Mahallesi'nin yeni mahalle (Yumucaktaş) mevkii sakinleri'nin bir kısmının Geyikli'den ayrılarak ayrı bir mahalle kurma telebi yapılan oylama sonucunda 9 red ve 1 çekimser oy ile oy çokluğu ile reddedildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.