Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Öğrenciler'den Kaymakam'a 23 Nisan ziyareti
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı münasebetiyle Şalpazarı Atatürk İlkokulu 4-B sınıf öğretmeni Nuray Yanık ve beraberinde 4. sınıf öğrencilerinden, 4-A Selinay Altuntaş, 4-B Bahar Gülay, 4-C Selin Bektaş, 4-D Enescan Turan Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez’ i makamında ziyaret ettiler.
 Kaymakam Sönmez; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu 4-D sınıfı öğrencisi Enescan Turan’ a devretti. Makamı devralan temsili Kaymakam Enescan Turan; Kaymakam Sönmez ile Kaymakamlık nedir, ne işler yapar, gibi soruların ardından, öğrencilerle günün anlam ve önemiyle ilgi kısa bir sohbet yaptı. 
İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez; Ziyarete gelen öğrencilere, iyi bireyler olarak yetişmelerini ve bu makamlara sahip çıkmalarını söyledi. Kaymakam Sönmez, Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek, Öğretmen ve Öğrencilere ikramlarda bulunarak bayramlarını kutladı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.