Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı derneği Fehmi cengiz. şalpazarı belediyesi

Nisan ayı aylık meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirilen Nisan ayı aylık meclis toplantısı saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Başkan Kurukız aylık meclis toplantısında yaptığı açılış konuşmasında; Nisan ayı meclis toplantımız ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çeşitli ve oynadıkça kazandıran firmaları arasında en güncel olanlar sizlerle. ''Son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olayları ve özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesi ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaptıkları alçak saldırılar sonrası şehitlerimiz olmaktadır. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını diliyorum. Devletimizin Terörle mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürdüğünü ve sonuna kadar devam etmesi gerektiğini söyledi. Çanakkale’yi geçilmez yapan bu milletimiz, şimdi de ülkemizin bir çakıl taşını vermeyecektir'' dedi.



Mart ayı içerisinde çeşitli ziyaretlerde bulunduk, İstanbul’da İzmir’de derneklerimizin düzenlediği gecelere katıldık. gurbetteki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ayrıca Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i de ziyaret ettik. ''İlçemizde yapılacak olan gençlik merkezi'nin temelini  18 Temmuz’da atılacağını ve önümüzdeki aylarda bir tanede cenaze aracını ilçemize kazandıracağını söyledi.'' Bizlere bu destekleri veren Başkanımız Hilmi Türkmen’e meclisimiz huzurunda, Şalpazarı halkı adına teşekkür ediyorum dedi.



Başkan Kurukız, ''İstanbul Sancaktepe Belediyesi Başkan yardımcısı Rıfkı Bektaş meclislerinden geçirerek Belediyemize bir adet 2004 model fiat doblo marka aracı hibe edeceklerini ve önümüzdeki günlerde hizmete başlayacağını desteklerinden dolayı Rıfkı Bektaş’a da teşekkür ediyorum dedi.''



Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk Başkanımızdan talebimiz olan cipiares aracını, Fen işlerimiz harita bölümünde kullanmak üzere belediyemize kazandırdığını ve Başkanımız Ahmet Çabuk’a bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.



Başkan Kurukız’ın açıklamalarından sonra 2016 yılı görev dağılımı için seçim yapıldı.



Yapılan seçimler sonucunda;

Şalpazarı Belediye Başkan Vekilliğine;

1. Başkan Vekili Mustafa Özendi

2. Başkan Vekili İlyas Oğuzoğlu seçildi



Daimi Encümenliğe;

1.Muzaffer Şekerci

2.Ali Bayram



Katip Üyeler;

1.Osman Buğaz

2.Zeki Çabuk



Plan Bütçe Komisyonuna;

1.Mehmet Muhcu

2.Ahmet Kıran

3.Zeki Çabuk

4.Osman Buğaz



İmar Komisyonuna;


1.Hasan Karabayır

2.Muzaffer Şekerci

3.Ali Bayram

4.İlyas oğuzoğlu



Yapılan seçimlerden sonra, Başkan Vekili İlyas Oğuzoğlu başkanlığında, Şalpazarı Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu okunarak, oylama sonucu faaliyet raporu kabul edildi.



Son olarakta İlçemiz Üzümözü Mahallesi ve Kireç Mahallelesi muhtarlıklarının  Fen işleri Müdürlüğüne sunmuş olduğu cadde isimleri oy birliği ile kabul edildi.



Üzümözü mahallesinde bir caddeye Şehit Polis Memuru Şenel Çakır Caddesi, diğer bir caddeye ise Şehit Jandarma Er Necaettin Güner caddesi isimleri verildi.

Kalecik mahallesinde ise bir caddeye, Eski Muhtarlardan İsmail Gürman Caddesi ismi verildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.