Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Muhtarlardan basın açıklaması
Mahalle Muhtarları adına, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirbaş yaptığı basın açıklaması; “Son  derece canımızın yandığı, yüreğimizin sızladığı bir haftayı geride bıraktık. İstanbul Beşiktaş’ta 44 şehit verdik. 83 vatandaşımız  yaralı da hala hastanelerde tedavileri devam ediyor.

Milletimiz, teröre karşı birlik ve  beraberlik içinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Vicdan yoksunu eli kanlı terör örgütleri şunu iyi bilmelidir ki, Türk Milleti teröre karşı daima tek yumruktur, olmaya da devam edecektir.

Varlığı ebedi olan merhamet sahibi yüce Allah’ım güvenlik güçlerimizi hainlerden koru. Ülkemizin birliğini, dirliğini bozmak isteyen şer odaklarına izin verme. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz'', dedi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman duran 7 yıl önce

Olaylar son derece vahim biz şalpazarlı olarak bir birimize sımsıkı sarılmak zorundayız köylerde yaşayan insanlara mutlaka ulaşılmalı sorunları dinlenmeli muhtarlar ve kaymakamlık olarak halka daha yakın olunmalı of kaymakanını örnek alınmalı