Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler

Kardeşlik sofrası bu kez Şalpazarı’nda kuruldu
Başkan Gümrükçüoğlu dün akşam Şalpazarı ilçesinde gerçekleştirilen iftar programında bin 500 hemşehrisi ile birlikte iftar etti.


İftar öncesinde katılımcılara seslenen başkan Gümrükçüoğlu, Şalpazarı’na özel önem verdiklerini kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Teşrif ettiğiniz bu sofrada Ramazan’ın mesajını Trabzon’dan, Şalpazarı’ndan dünyaya vermektesiniz. Evlerinizde rahatça iftar açabilecekken birlik ve beraberliğimiz için buradasınız. Allah (c.c.) hepinizden razı olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak Şalpazarı’na her zaman özel önem verdik, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

İftar programında Şalpazarılılara hitap eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise “Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır, bolluk bereket ayıdır. Bunu bir kez daha burada gördük” dedi. Revi, halk iftarlarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.   


Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu’na ilçeye olan katkılarından ötürü teşekkür etti. Kurukız, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın geleneksel hale getirdiği iftar programında hep beraberiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla dün Ankara’daydık. İlimizin, ilçemizin sorunlarının çözümü için Ankara’da hayırlı işler yapık” dedi. 

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ise şunları kaydetti: ''Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman Şalpazarı’na özel hizmet etmiştir. Beton yolları, asfalt yolları, perde betonları, menfezleri gibi birçok hizmeti Şalpazarı’na getirmiştir. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayında bir kez daha bizi bir araya getirdiler. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

ilçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programının ardından Şalpazarı Sütpınar Kur’an Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ve beraberindekiler teravih namazını burda kılarak öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.