Öne Çıkanlar Büyükşehir Yeşilyurt Burdur Müftülüğü Tosya Beykoz

Gölkiriş Mahallesinde yangın.
Gölkiriş mahallesinde çıkan yangın sonucu Döne Cüre'ye ait bir baraka ile evin altında ki ahır yanarak kullanılamaz hale geldi. Elbette ülkemizde de mevcut ve açıkçası güvenilirlik ve kazandıracaklarından şüphe duymuyoruz.



Edinilen bilgiye göre Gölkiriş Mahallesi’nde oturan Döne Cüre'ye ait barakada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, baraka'nın bitişiğinde bulunan evin altkatındaki ahıra, sıçradı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine Beşikdüzü'nden itfaiye ekipleri yolun uzak olması nedeniyle geçte olsa, olay yerine geldi. 
 
İtfaiye ekipleri gelene kadar mahalle sakinleri tarafından kontrol altına alınan ve can kaybının olmadığı yangın da bir baraka ve ahır yanarak kullanılamaz hale geldi.


Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.



























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
............ 8 yıl önce

Neden beşikdüzûnden geliyor itfaiye şalpazarinda yokmu