Öne Çıkanlar Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması Bağış

Dikiş nakış kursu düzenlene sergiyle son buldu.
Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği yöresel dikiş nakış kursunda kursiyerlerin kursu tamamlamaları sonucu, kurs hocası Rahmiye Kıran ve kursiyer öğrenciler tarafından düzenlenen sergi ile son buldu. Her bahis ve olarak oynandığında gelir düzeyini arttırabilir.  


Güdün, Geyikli ve pelitçik mahalleleri sınırında bulunan lügüttü cami bahçesinde düzenlenen ve yöresel elbiselerin sergilendiği sergi de ziyaretçilere yöresel yemekler ikram edildi. Sergiye Belediye başkanı Refik Kurukız, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'in eşi Fatma Sönmez, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Başkan yardımcısı Faruk Beldüz İlçe milli eğitim Müdürü Güner Cengiz İlçe milli eğitim şube müdürü Fadime Cüre, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Halk eğitim müdürü Temel Dural, İlçe Nüfus müdürü Kemal Karabayır ile daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

























banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.