Öne Çıkanlar işçi alımı Sessiz Adam Ali Osman Çakır Ali Bayram Fevzi Atar

Beşikdüzü Şalpazarı Karayolunda Trafik Kazası

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 17:300 sularında Beşikdüzü istikametine gitmekte olan Hasan Yanık yönetimindeki 06 BA 8661 Plakalı otomobil ile Beşikdüzü yönünden Şalpazarı istikametine gelmekte olan Polis Memuru İlhan Hızal yönetimindeki 53 AH 200 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Sitemizden güvenilir ve bonuslu keyfini 7/24 canlı olarak çıkarın.



Meydana gelen kazada 06 BA 8661 Plakalı otomobilin sürücüsü Hasan Yanık, annesi Emine Yanık ve babası Pirağa Yanık çeşitli yerlerinden yaralandılar.



Yaşanan kazada yaralılar Ambulanslar, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahelenin ardından, Pirağa Yanık Trabzon’a sevk edilirken, Polis Memuru İlhan Hızal‘ın diz kapağında kırık olma ihtimaliyle alçıya alındığı belirtilirken, yaşanan kazadan sonra 06 BA 8661 Plakalı otomobilin sürücüsü Hasan Yanık'ın kaçtığı belirtildi.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 8 yıl önce

Syaz
Gecmiş olsun