Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Başkan Gümrükçüoğlu Şalpazarı'nda Muhtarlarla biraraya geldi
Şalpazarı'na gelen BaşkanıGümrükçüoğlu, Atatürk İlkokulu konferans salonunda düzenlenen Muhtarlar toplantısına katıldı.



AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, yaptığı açılış konuşmasında; ''Muhtarlarımızın dertlerini dinlemeye, taleplerini almaya için Şalpazarı’na gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu‘na Şalpazarı’na bugüne kadar yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Son 3 yılda Şalpazarı’na 17 milyon liralık yatırım yapıldığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, geride kalan 2014–15–16 yıllarında Şalpazarı’na yapılan betonlama, asfaltlama, perde beton, isale duvarları ve diğer sanat yapılarıyla ilgili rakamsal bilgiler verdi.

Salondaki Muhtarları tek tek dinleyerek taleplerini alan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bize hiç hizmet yapılmadı diyen Muhtarlara getirdiği belgeleri göstererek size şunlar şunlar yapılmadı mı? diye sordu. 

2017 yılında yapılması planlanan ve yapılacak projelerle ilgili de bilgiler veren Başkan Gümrükçüoğlu, Kış mevsiminden yeni çıkıldığını belirterek, tüm Mahalle yollarını süratle onarılarak stabilize döşeneceğini ve bu yıl bütçe imkanları elverdiğince Şalpazarı’nda hizmetler gerçekleştireceklerini ve Şalpazarı’na özel önem verdiklerini söyledi. 

Sinlice Mahallesi’nden Akçiriş Mahallesi’ne kadar içme suyu projesi hazırlandığını ve bu yıl ihaleye çıkarılacağını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Şalpazarı’na bir itfaiye birimi kurulacağını bunun için İçişleri Bakanlığı’ndan yetki istediğini kaydetti.

Ayrıca Şalpazarılılar’ın taleb ettikleri belediye otobüsüyle ilgili olarak da, “Beşikdüzü’ne kadar gelen otobüsümüzün buraya da gelmesi konusunu bir inceleyip bakacağız. Olmazsa, 10 adet yeni otobüs istedim. Bunlar geldiğinde birini Şalpazarı’na sefere koyacağız” dedi.

Değerlendirmelerinde büyükşehir statüsündeki illere verilen maliye paylarının 16 Nisan’daki halk oylamasının ardından yeniden düzenleneceğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bunun sözünü bizlere verdi. Geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaret eden Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli de bu konuyla ilgili gerekli hazırlığın yapıldığını söyledi. İnşallah bu düzenlemenin yapılmasıyla gelirimiz artacak ve bu geliri sahaya daha fazla hizmet olarak yansıtacağız. Böylece hep birlikte daha büyük çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ise Başkan Gümrükçüoğlu’na ilçede yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.