Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Sisdağı Bahri Beldüz oto boya işçi alımı

Aylık Meclis Toplantısı Başkan Kurukız Başkanlığında gerçekleştirildi.
Şubat ayı aylık Meclis toplantısı Başkan Kurukız'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Simenli mahallesinden iki caddeye yeni isim verildi. 
Simenli-geyikli ırsak köyü bağlantı yoluna Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk'un ismi verilirken, Yanık sapağından Simenli'ye giden karayoluna da Şehit Ertan Bayrakrar caddesi adı verildi.


Başkan Kurukız Yaptığı Konuşmada; ''Çok kıymetli meclis üyelerimiz Şubat ayı meclis toplantımızın ilçemize, ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizde Anayasa ile ilgili referandum sürecine giriyor. Mecliste yapılan çalışmalar sonucu oylama yapılarak Cumhurbaşkanımıza imzaya çıktı. Büyük bir ihtimalle de Nisan ayı gibi halkın tercihine sunularak referandum oylaması yapılacak. Yapılacak olan referandumun Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum''.

Karla Mücadeleye değinen Kurukız, ''İlçemiz yoğun bir kar yağışı sonucu ulaşıma kapanan yolları, Şalpazarı Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte, koordineli bir şekilde gece-gündüz demeden çalışarak, bütün mahalle yollarımızı ulaşıma açtık. Vatandaşlarımızı mağdur etmedik. Bu mücadelede bizlere desteklerini esirgemeyen,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederim'' dedi.

Kurukız açıklamalarının devamında ''yeni yapılacak olan Şalpazarı Belediye binamızın inşallah 13 Şubat'ta ihalesini yapacağız. En kısa zamanda da inşaatın başlayıp bitirilip hizmete açılmasını sağlayacağız. İlçemize hep birlikte güzel bir eser bırakacağız. İnşallah Rabbim bizlere daha güzel hizmetler yapmayı da nasip eder'' dedi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.