Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Anadolu Lisesi ''15 Temmuz Şehitleri Anma'' Programı Düzenledi
Şalpazarı Anadolu Lisesi, Şalpazarı Atatürk İlk öğretim okulu konferans salonunda ''15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü'' Programı düzenledi.

Bugün Saat 14.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Daha sonra Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ”Bu vatan Kimin” ”Otuz Kuş”ve şiirleri okundu. İlahi korusunun Seslendirdiği İlahiler ardından Ömer Halisdemir ‘e Ağıt adlı şiir seslendirildi.”Atam” Marşının okunmasıyla program sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü Programına Şalpazarı ilçe Kaymakamı Murat Beşikçi, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Temel Dural, Şalpazarı Orman İşletme Müdürü Emrah Karaalan, Şalpazarı ilçe spor müdürü Ahmet Karaçoban, Şalpazarı Kızılay Derneği Başkanı ve Meclis üyesi Mehmet Muhcu, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Okul müdürleri, öğretmenler, Mahalle Muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.