Öne Çıkanlar Binali Yıldırım Erol Kaya Ekrem Cinkaya Giresun Sinan Aktaş

Yardım Ekibi Anaokulu, ÇPL ve Sağlık Meslek Lisesi’ni Ziyaret Etti
Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı organizasyonluğunda, LC WAIKIKI tarafından gönderilen yardım kolileri dağıtımı, İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve beraberindekiler ile, Ali İbrahim Ağaoğlu Anaokulu, Çok Programlı Lisesi, Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okulların da, gerçekleştirdiği dağıtımlar ile sona erdi.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan; ”Bu yıl ki yardım dağıtımlarında Gökçeköy İlk ve Ortaokulu’ndan başlayarak tüm okullarımızda yardıma muhtaç, başarılı öğrencilerimize LC WAIKIKI tarafından gönderilen hediyeleri dağıttık. Amacımız öğrencilerimizin daha başarılı olabilmesi, derslerine çok çalışması ve bol bol kitap okumaları için onları motive etmeye çalıştık. İnşallah bu senenin sonunda başarılı öğrencilerimizi daha güzel hediyelerle ödüllendireceğiz. Bu çalışmalarda ki tek amacımız İlçemizde ki eğitim ve öğretim seviyesini yükselterek genç arkadaşlarımızı daha iyi okullarda ve üniversitelerde görmek istiyoruz”,dedi. Ve ''Bu yardımların İlçemize ulaştırılmasında, dağıtımında, emeği geçen herkese ve LC WAIKIKI Firmasına teşekkürlerimi sunuyorum,”dedi.
















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.