Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı ŞALFED Kadırga Ağasar

Tokullar 7. Şubesini Trabzon da Açtı

Açılış konuşmasını yapan Tokullar Mağazası Müdürü Ahmet Yüksel Gülay, “Tokullar Alış-Veriş Mağazalarının 7.şubesinin açılışına katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”dedi.



Programda Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi takım kaptanı Talha Aydemir’e, Tokullar, Arçelik ve Karaca firmaları tarafından cumhuriyet altını hediye edildi. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,açılışta yaptığı konuşmada; Güzel bir iş yerimizin daha açılışındayız. Bereketli olsun diyoruz. Türkiye ve Trabzon değişiyor, dönüşüyor ihtiyaçlar gelişiyor.

''İnsana daha ekonomik, daha kaliteliyi tüketmek için yollar arıyor. Değişim-dönüşüme ayak uyduran firmalarımız güzellikleri yaşıyor ve yaşatıyorlar İnşallah hayırlı olur. Hayırlı bol kazanç diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesini  birlikte mağazanın açılışını yaparak hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Açılışa, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şişmanoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Süleyman Polat, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Ortahisar Belediye Başkanı A.Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Gül, Arçelik Türkiye Satış Direktörü Barış Orbay, Karaca Zücaciye Genel Müdürü Bülent Anlatıcı, , ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

Anahtar Kelimeler:
şalpazarı.agasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanım Karadeniz 9 yıl önce

Harika bir genelek