Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şenlik Maratonu Göllüalan'da Başladı

Son günlerde yurtta meydana gelen üzücü hadiseler nedeniyle yapılıp yapılmaması tartışma konusu olan ve çarşamba günü Şalpazarı Belediyesi'ndeki toplantıda yapılmasına karar verilen geleneksel yayla şenlikleri Göllüalan'da start aldı.

Sinlice Köyü Muhtarı Mustafa Uçar ile İstanbul'da faaliyet gösteren Sinliceliler Derneği ve Beylikdüzü Ağasarlılar Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen şenliğe bu yıl da katılım yüksek oldu.

Şenlikte kısa konuşmalar yapan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk birlik ve beraberlik mesajları verdiler ve ülkemizin huzur içinde yaşaması için bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunduğunu ifade ettiler.

Şenlikte katılımcılar sahne alan sanatçıların türküleri ve kemençenin nağmeleriyle akşam saatlerine kadar horon oynayarak eğlendiler.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.