Öne Çıkanlar PTT Tepeağzı ağustos Federasyon ONLİNE PAZARLAMA

Şalpazarı'nda Elektirikler Kesildi.
Bugün akşam saatlerinde, Şalpazarı Çamkiriş Mahallesinde çevre yolu çalışması sırasında iş makinası'nın kökünden söktüğü ağaçlar elektirik tellerine düşmesi sonucu iki direğin kırılması ile elektirikler kesildi.

Elektirik direklerinin kırılması ile Şalpazarı Dereköy Mahallesi ve Şalpazarı'na bağlı çok sayıda mahalle elektiriksiz kaldı. Elektirik kesintisi nedeniyle Dereköy Mahallesi esnafı ve Elektiriksiz kalan vatandaşlar zor durumda kaldı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Şalpazarı işletme Şefliği ekipleri, hava'nın yağışlı olması, Elektirik arızasının onarım çalışmaları'nı zorlaştırdığını, Elektiriksiz kalan Mahallelere 2-3 saat içinde geçici olarak elektirik verileceğini ve elektirik arızasının enkısa zamnda giderileceğini belirtti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.