Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Şalpazarı’nda Birlik Toplantısı
Bu gün saat 14.00-17.00 arasın Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu Konferans salonunda yapılan Toplantıya, Merkezi İstanbul da bulunan Şalpazarı Dernekler Fedreasyonu ve Federasyona bağlı Dernek Başkanları ile çok sayıda Mahalle Muhtarları katıldıdı.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada; "Şalpazarı Belediye Başkanı seçildiğim an ilk yapmak istediğim işlerden bir tanesi de Şalpazarı’nda birlik ve beraberliği'ni sağlamaktı. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım.

Her ay bir siyasi parti çatısı altında toplanıp ilçenin sorunlarının çözümünü beraber gerçekleştireceğiz diye söz vermiştim.

İlk olarak Şalpazarı İlçesi içerisinde hizmet veren basın mensuplarına, sivil toplum örgütlerine, Mahalle Muhtarlarına, Dernek Başkanlarına telefon ve e-posta ile haber verdik.

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanlığı Binası çatısı altında toplanma isteğimizi Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’a ilettik. O da "sıkıntı yok yapabilirsiniz" deyince konuyu AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay’a aktardık. İlçe Başkanı Metin Günay, "AK Parti Şalpazarı zor bir dönem yaşadı. Olaylar daha çok sıcak, bu konuları görüşmeye şu an hazırlıklı değiliz. Uygun olduğumuz ileriki tarihlerde yapalım" dedi. Biz de bunu anlayışla karşıladık." dedi.

Başkan Kurukız, seçim çalışmalarında hazırlamış olduğu ve ilçeye kazandırılmasını tasarladığı proje tanıtımı sunumu yaptı.

Daha sonra soru cevap kısmında katılımcılara mikrofon sunuldu ve onların fikirleri tartışıldı. Bir sonraki sempozyumun tahmini olarak bir ay sonra yapılmasına karar verildi.

"Bu tür toplantılarımızı bundan böyle İstanbul'da ya da hemşerilerimizin yaşadığı Bölgelerde yapalım. İlçemizden de tüm mahalle muhtarlarımızı temsilci bir kişi seçelim, o sizleri temsil etsin" denildi.

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin Mayıs ayının ikinci haftasında İstanbul'da yapılması planlanan Eğitim Gezisinin Programında tekrar toplanmaya karar verildi.

Toplantı'nın sona bölümünde, Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesinde topluca günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Başkan Kurukız misafirlere yemek verdi.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.