Öne Çıkanlar beton mikseri ucuruma uctu geyikli.şalpazar.agasar. Hilmi Türkmen Trabzon Şalpazarlılar Derneği Hayrettin Özdemir

Şalpazarı'nda bir araç yandı
Şalpazarı Kireç mahallesi Atatürk caddesi üzerinde Kadakal Kıraathanesi önünde Erol Halis'e ait 61 DU 760 Plakalı araç yandı.

Edinilen bilgiye göre eşi ve 1 yaşında ki çocuğuyla Şalpazarı'da ki petrolden yakıt aldıktan sonra Atatürk caddesinde seyir halindeyken araçtan koku geldiğini farkeden Erol Halis, eşi ve çocuğu ile arçtan dışarı çıktıktan sonra aracın alev aldığını farkeder, çevredev yetişen vatandaşlarında çabaları yetersiz kalınca  Beşikdüzü'ndeki Büyükşehir İtfaiye İstasyonu aranmasından sonra, İtfaiye gelene kadar araç tamamen yandı.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan kumaş 9 yıl önce

Öncelikle büyük geçmiş olsun.bir defa burası bir ilçe.ben bir itfaiyeciyim.burada birtane itfaiye aracının en azından faal olması gerekir.kimsenin insanların canıyla oynamaya hakkı yok.kimse belediye başkanlığı maaşını almak için o koltuğa oturmasın.itfaiye demek bir belediyenin bel kemiği demek.her ne olursa olsun.bir tane itfaiye aracın olcak.bunuda başaramiyorsan o ilçenin belediye başkanına ihtiyacı yok.bu haberi okuyunca utandım.ayıp.

Avatar
ağasarlı 9 yıl önce

Ülkücü hareket bi tane itfaiye alamadımı

Avatar
adem koşgin 9 yıl önce

Beşikdüzü nde
Var d bizimki ne oldu

Avatar
hasan Baykan 9 yıl önce

Olsek besikduzunden itfaiye gelmesini beklicez oylemi.bir itfaiye aracimizda yok oylemi.bizim itfaiye atacimiz ne ise yariyo.sus icinmi duruyo.