Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda 19 Mayıs törenlerle kutlandı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatmasının 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şalpazarı'nda törenlerle kutlandı.   

Tören, Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başladı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekildi.

Çelenk Sunma Töreni sonrası, Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi Konfreans salonunda devam eden kutlama programında öğrenciler günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak, Şiirler okudular ve hazırladıkları gösterileri sergilediler.

Düzenlenen Program da, Şalpazarı'nda Okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Cafer Sönmez, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz ve İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik tarafından Ödülleri takdim edildi. Ödül Töreninin ardından, çeşitli Halk Oyunları ve folklor gösterisi eşliğinde program sona erdi.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Hasan Emecan, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Kamu Personelleri, STK’lar, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldılar.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.