Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şalpazarı'nda 10 Kasım Anma Töreni
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün ölümünün 77. yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım Atatürk’ü anma günü  tören düzenlendi.

Şalpazarı Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Şalpazarı Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde ki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Saat 09:05' i gösterdiğinden iki dakikalık saygı duruşu ile beraber resmi araçların siren sesleri çalarak, İstiklal Marşı eşliğinde, göndere bayrak çekildi.

İstiklal Marşımız’ ın ikinci kıtasının söylenmesi sırasında ise bayrağımız ağır ağır  yarıya indirildi. Ayrıca saygı duruşu ile yakılan meşalelerin yanlarında iki öğrenci saygı nöbeti tuttular. Çelenk sunma programının ardından Anma töreni yapılmak üzere Atatürk İlkokulu konferans salonuna geçildi.

Anma programı, Atatürk Ortaokulu Müdür Vekili Hüseyin Gülay’ ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Daha sonra öğrencilerin şiir okuması, orotoryo gösterisi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan slayt gösterisi ile devam etti. Programın son bölümünde ise öğrenciler tarafından ATATÜRK’ ün sevdiği şarkı ve türküler seslendirildi.

Törene, İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın,  İlçe Emniyet Amiri Akif Güngör, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.