Öne Çıkanlar Dernekler dernek Şalpazarı Eğitim seti Dereköy kartalspor

Şalpazarı Sular Altında!
Şalpazarı'nda gün boyu yağan yağmur akşam saat 22:00'den sonra şiddetini artırması sonucu Şalpazarı'nda etkili oldu.

Aldığımız son bilgilere göre Şalpazarı eski Adliye binası yanında bulunan inşaat sahasındaki yaklaşık 40 tonluk bir iş makinası (Kato) sel sürükleyerek pazar yerinde bulunan
mezbahane'nin yanına indirdi. Şalpazarı Tepebaşı ve Hastahane yolunda heyelan oldu.


Heyelan sonucu tüm mahalle yolları kapandı.

Bazı araçlar heyelan sonucu toprak altında kalırken çok sayıda yerde heyelan olduğu tahmin ediliyor.

Yaşanan sel ve heyelan feleketi nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesinden işmakinası ve ilkyardım ekiplerinin yola çıktığı öğrenildi.

Ayrıca yüksek kesimlerde şiddetli kar yağışı olduğu belirtildi.


Son gelişmeler yayına hazırlanıyor.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ogun angut 10 yıl önce

Buyuk gecmis olsun doslarim

Avatar
osman turan 10 yıl önce

memleketime bu doağl afetin vermiş olduğu sonuçlara mevlam bizlere sabır ve yardım ihsan eylesin. tabikide bu tür doğal afetlerin ALLAHTAN geldiğine inanmak gerekmektedir.bu konuda memleketimin insanlarınmın dayanışma örneğini tüm ülkemize birkez daha gösterme örneği yaşıyoruz. yaralar elbette yetkililer tarafından sarılacaktır. burda önemli olan can kaybının olmamasıdır.bütünlük ve beraberlik içinde mal kaybı zaten yerini alacaktırr. tüm eş dost ve memleketimin insanlarına geçmiş olsun diliyerek tekrar böyle bu tür afet ve kazalardan halkımızı ALLAH korusun. tabiki de ibret almamız için en büyük örneklerden biri olduğunu düşünüyoruz.

Avatar
Enver Ucuncu 10 yıl önce

Sayin Salpazari Haber yazarlari
Gurbetteki Agasarlilar olarak bilgi kaynagimiz sizsiniz. Her sabah memleket haberlerini sizin gozunuzden takip ediyorum. Bu yuzden haber yaparken lutfen gercekleri yansitmasina ozen gosterin.
"Şalpazarı Tarihinde böyle sel görmedi. 40-50 tonluk kato sel sularına kapıldı.." Ifadesi bunyesinde birden fazla hata ve abarti barindiriyor.
1- Bizzat benim de yasadigim 1990 yili sel felaketi suanda yasananlar yaninda cok daha buyuktur. 1990 selinde o zamanki ilcemiz vakfikebir genelinde 47 kisi sele kapilip vefat etmis.
2- Kato haberindeki 40-50 ton ifadesini anlamak mumkun degil.verilen rakam arasinda 10 TON fark var. 10 kilo degill 10 TON . Yahu insan en azindan sahibine bi sorar bu kato ne kadar agir diye. Kaldiki uretici kato firmasinin sayfasinda bakildiginda uretimdeki en buyuk katonun 43 ton oldugu goruluyor. i
3-aslindal sel sulari katoyu felan goturmemis. Uzerine park edilen topragi su alinca dereye devrilmis
Insaf yahu bu nasil habercilik

Avatar
ugur demirtürk 10 yıl önce

geçmiş olsun

Avatar
Suleyman Çömez 10 yıl önce

Tüm şalpazarı ve köylerde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun

Avatar
Hayrettin karabulut 10 yıl önce

Tüm ilçe halkımıza gecmis olsun

Avatar
bayram duzgun arpakoy 10 yıl önce

Buyuk gecmis olsun doslar gelen mala gelsin