Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı ŞALFED Kadırga Ağasar

Şalpazarı Kaymakamlığı Stand Ekibi Feshane'de

6-29 Eylül Tarihlerinde İstanbul-Feshane Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Trabzon’un Fethinin 552. yıl Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliğinde ilçemizi temsil edecek olan Kaymakamlığa bağlı 5 kişilik stant ekibi bugün saat 14.oo civarında İstanbul’a ulaştı. Bir süre dinlenen kafile daha sonra Feshane’ye geçti. Kafileyi Feshane’de Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin ile Yönetim kurulu üyesi Av.Ercüment Çömez ve Aktaş Yaylası Dernek Başkanı Mehmet Sayal karşıladılar. Feshane’de yarın başlayacak etkinlikler için stant hazırlıklarına başlandı.

Şalpazarı Kaymakamlığı’nın yaptığı açıklamada, Feshane organizasyonunun Şalpazarı'yla ilgili kısmının Şalpazarı Eğitim Derneği tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.




Anahtar Kelimeler:
Şalpazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.