Öne Çıkanlar Bahri Beldüz oto boya Şehit yakınları ve gaziler Binali Yıldırım Çarşamba

Şalpazarı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı.
Şalpazarı Belediye Başkanlığı’na seçilen Refik Kurukız, Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Güner, MHP ve AK Parti meclis üyeleri ile İlçe içinde toplanan çok sayıda vatandaşlar bu gün saat 14:30 da devir teslim döreni için Belediye Binasına geldi.

Şalpazarı Belediye Personeli Refik Kurukız’ı Belediye giriş kapısında karşılasının ardından, yeni Başkan Kurukız ve beraberindekiler mevcut Belediye Başkanı Fehmi Cengiz’in Makamına çıktılar.

Belediye başkanlığı devir teslim töreni öncesi MHP Şalpazarı Belediye Meclis üyesi Ahmet Kıran Kur'an’ı Kerim ve dua okuması ile başladı.

Yeni Belediye Başkanı seçilen Refik Kurukız açılış konuşmasında, beş yıldır Şalpazarı Belediye Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Fehmi Cengiz’e teşekkür etti.

Mevcut Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'da yaptığı konuşmasın da; Beş yıllık Belediye Başkanlığı dönemin de, Şalpazarı Belediyesi'ni  kimseye peşkeş çekmediğini, imkanları doğrultusunda doğrularının gerektirdiği titiz bir çalışma örneği ile çalışmalarını gerçekleştirdiğini bunu da her zaman belirtebileceğini sizlere sorunsuz bir Belediye Başkanı Makamı teslim ediyorum dedi.

Her Zaman Yanınızda Olucağım.

Fehmi Cengiz, bunu içtenlikle söylüyorum. Her zaman sizlerin yanında olucağım. Sizlerden tek bir ricam var. Ben Şalpazarı Belediye Başkanı seçildiğim andan itibaren Başkanlık yaptığım kapıyı her zaman açık tutum kapatmadım sizlerde bunu devam ettirin dedi.

Kurukız’dan Cengiz’e Plaket.
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beş yıllık Belediye başkanlığı döneminde, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Fehmi Cengiz’e bir Plaket takdim etti.

Şalpazarı Belediyesi Mali hizmetler müdürü Nihat Çakır'da Fehmi Cengiz’e teşekkür ederek bir Plaket takdim etti.
Daha sonra Belediye Başkanlığı Binasında düzenlenen devir teslim törenine katılanlar Belediye Başkanlığı makamında gün'ün anısına hatıra fotğraf'ı çektirdiler.

Başkan Sözünü Tuttu

Seçim çalışmalarında, Şalpazarı Belediye Başkanı olduğum da, İlçemize bağlı en yüksek mahallesi olan Gökçeköy ve Kuzulukta İlk Cuma namazını kilıcağını söyleyen Kurukız sözünü tuttu ve Cuma namazını Şıhkıranı'nda kıldı ve çay ocağığını dolduran vatandaşlar la sohbet etti, onlara vermiş olduğu sözlerin tek tek yeine geleceğini belirtti.












banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin küçük 10 yıl önce

Hayırlı olsun tertibime güveniyorum her işi yapacagina Allah yar yardımcısı olsun . allah utandirmasin.

Avatar
HÜSEYİN ERATA 10 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun şalpazarı ilcemize görevinde başarılar diliyorum.
Umarım faydalı işlerde ve iyi hizmetleri dokunur.

Avatar
Hüseyin Akgün 10 yıl önce

Tebrik ediyorum. Hayırlıolsun. İNŞAALLAH Şalpazarı için büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Saygılarımla,