Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Şalpazarı Belediyesi Bölgesel Yol Çalışmalarına başlandı.
Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz, konuyla ilgil yaptığı açıklamda, yolların tesfiyesi için bölgesel çalışma başlattıklarını söyledi.

Zaman kaybını önlemek ve yakıttan tasarruf sağlamak amacıyla böyle bir yola başvurduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Beldüz, mahalleleri 4 ayrı bölgeye ayırdıklarını söyledi.

Yapılan Bölgesel Yol Çalışmalarına, üç kamyon, bir kepçe ve bir de grayderle ile sürdürülen çalışmada, şu ana kadar 80 km yol tesfiye edildi. Sayvançatak, Gökçeköy, Kuzuluk ta kısmen yol serme ve kanal açma çalışmaları yapıldı. Doğancı, Turalıuşağı, Karakaya da yol serdik. Fidanbaşı Çetrik, Tepeağzı, Pelitçik ve Geyikli'de daha önceden yol çalışmaları yapılmıştı. Önümüzdeki günlerde ise, hava şartları elverişli olursa, Simenli, Sütpınar ve Çamlıca'da çalışmalarımıza devam ederek, Bayramdan önce  tüm mahallelerimizin yollarını iyileştirmeyi planlıyoruz dedi.

Buna göre bölgelereb ayrılan mahallelerimiz;

Çamlıca, Gökçeköy, Kuzuluk, Sayvançatak, Simenli, Sütpınar ve Sinlice 1. Bölge;
Akçiriş, Çamkiriş, Çarlaklı, Doğancı, Dorukkiriş, Düzköy, Gölkiriş, Kalecik, Karakaya, Kasımağzı ve Turalıuşağı 2.Bölge,
Ağırtaş, Çetrik, Dereköy, Fidanbaşı, Kabasakal, Kireç, Sugören, Üzümözü 3.Bölge
Geyikli, Güdün, Tepeağzı, Pelitçik 4. Bölge

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NAGİHAN BEKTAŞ MADEN 10 yıl önce

Kolay gelsin ALLAH yardımcınız olsun