Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı Aktaş Yaylası Derneği Samsun

Rüzgar ve Sağanak Yağışı Şalpazarı'nda Etkili Oldu.
Karadeniz'de dün başlayan şiddetli rüzgâr ve sağanak yağışı Şalpazarı'nda birçok yerde su baskınlarına ve küçük çaplı heyelan olayları yaşanmasına sebep oldu.

İlçeye bağlı bazı mahallelerde ağaçlar rüzgarın şiddetine dayanmayarak kökünden söküldü, bazıları ise ortadan kırıldı.

Etkili olan rüzgar ve sağanak yağışı sonucu oluşan heyelan nedeniyle Gökçeköy, Kuzuluk Mahalle yolu ulaşıma kapanırken, bu mahallelerde elektrik arızaları meydana geldi. Sinlice, Geyikli-Bel mahallerinde ise rüzgarın etkisiyle devrilen ağaçlar elektrik tellerini kopardı. 

Yaşanan rüzgâr ve sağanak yağışlar sonucu kapanan yolların tekrar ulaşıma açılması için Trabzon Büyükşehir ve Şalpazarı Belediyesinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ağaçların devrilmesi sonucu 3/1 elektrikleri kesik olan, Sinlice, Kuzuluk Gökçeköy mahallelerinin yollarının kapalı olması nedeniyle mahallelere ulaşamayan Çoruh Elektrik Şalpazarı Şantiye ekipleri, elektrik arızalarının giderilebilmesi için yolların açılmasını bekliyor. 
 













banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.