Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat İstiklal Marşı spor

Müftülük aylık mutat toplantısını yaptı.
İlçe Mütüsü Yılmaz Çelik'in başkanlığında ve İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez'in de katıldığı, Şalpazarı Müftülüğü mutat toplantısı sabah saat 09:00 da yapıldı.

Şalpazarı Müftü Yılmaz Çelik, Din görevlilerine ”Öz eleştiri yapalım ki, yanlışları düzeltebilelim. Bizden ya da daireden bir şikayetiniz var mı? diye Din Görevlilerine sormasının ardından. Din Görevlileri de söz alarak toplantıya devam edildi.

İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Kaymakam Cafer Sönmez’in her konuda kurumumuza yardımcı olduğunu söyledi ve Din Görevlileri adına teşekkür etti.



Kaymakam Cafer Sönmez; ''Çok önemli bir göreve nasip olduğunuzun bilincinde olmalısınız. İmam önder demektir. Mahallelerde devleti temsil etmektesiniz. Biz kanunu kullanarak hizmet veriyoruz ama siz saygınlığınızı, bilginizi kullanarak hizmet vermektesiniz. Kendinizi her alanda yetiştirin, bilgili olunki insanları iyi bilgilendiresiniz. Kapatılan Okul binalarını hangi alanda değerlendirebiliriz hususunu istişare edelim. Cenaze yıkama konusu da gündeme gelen toplantıda Kaymakam Cafer Sönmez; birkaç mahalle birleşip bizde yardım ederek birer tane cenaze yıkama aracı alabiliriz. Bu konuda çalışma başlatalım, sizlere kapımız her zaman açık.” Dedi. Müftü Yılmaz Çelik, toplantıya katılan Kaymakam beye teşekkür etti.

Diyanet-Sen Şalpazarı’nı ziyaret etti.

Şalpazarı Müftülüğü aylık mutat toplantısına Diyanet-Sen İl Başkanı Metin Aydın, Başkan Vekili Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Mehmet Yaşar ve Zeki Okumuş da katıldılar.

Toplantıya katılan Başkan Metin Aydın, Diyanet- Sen’in yetkiyi devir aldığından bugüne kadar almış olduğu kazanımları anlattı.

Toplantıda söz alan Diyanet Vakıf sen Şalpazarı İlçe Yönetiminden Coşkun Topkara rotasyon konusunda ki gelinen aşamayı sordu. Başkan Metin Aydın; rotasyon konusunda ciddi anlamda gayret sarf edildiğini, bir yandan da mahkeme sürecinin devam ettiğini belirtti.

Toplantı sonrası Başkan Metin Aydın, İl Yönetim Kurulu, misafir ilçe başkanları ve Şalpazarı İlçesi Din Görevlileri topluca İlçe Yönetim Kurulunun verdiği yemeğe katıldılar. İlçe Başkanı Ömer Aydan, yemekte katılımcılara teşekkür etti ve Diyanet-Sen’in 2015 Yılı takvimlerini üyelere hediye etti. Yemekten sonra topluca çay ocağında bir müddet daha sohbet ettikten sonra İl Başkanı Metin Aydın ve beraberindekiler ilçeden ayrıldılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.