Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Mehmet Küçük Dekan Oldu.
Prof. Dr. Orhan Kemal Tavukçu’nun yerine  Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında görev yapmakta olan Prof. Dr. Mehmet Küçük vekaleten dekanlığa getirildiği bildirildi.

Prof. Dr. Mehmet Küçük Kimdir?
1978 yılında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde doğdu. İlkokulu Üzümözü Köyü İlkokulu’nda ve orta okulu Şalpazarı Merkez Ortaokulu’nda, Liseyi ise Artvin Erkek Anadolu Öğretmen Lisesi’nde bitirdi.

1995 yılında kayıt olduğum Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programından 1999 yılında mezun oldu.  Aynı yıl hem Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde fen bilgisi eğitimi anabilim dalında yüksek lisans öğrenimime hem de Fatih Eğitim Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında; 2002 yılında ‘Hizmet İçi Aksiyon Araştırması Kurs Programının Fen Bilgisi Öğretmenlerine Uygulanması’ başlıklı tez ile yüksek lisansımı, 2006 yılında ise  ‘İlköğretim 7. Sınıf Öğrencilerine Bilimin Doğasını Öğretmeye Yönelik Bir Çalışma”’ başlıklı tez ile doktora öğrenimimi bitirdi.

Evli olan Prof. Dr. Mehmet Küçük Naz ve Nil isminde iki kız çocuk babası.

Şalpazarı Haber Ekibi olarak Prof. Dr. Mehmet Küçük'e yeni görevinde başarılar dileriz.
Anahtar Kelimeler:
Şalpazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Düzköy den Hüseyin Yılmaz.05355589697 9 yıl önce

Gurur duydum.Hemşerime başarılar dilerim.

Avatar
Murat YOL çetrik 9 yıl önce

Ahmet Küçük Bey Kardeşimizi Tebrik Eder ve Başarısının Devamını Dilerim.