Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Kutlu Doğum Etkinlikleri Sona erdi.
Şalpazarı’nda Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri bugün okulların ortaklaşa yaptığı gösterilerle sona erdi. 

Günün etkinlikleri Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Şalpazarı Müftüsü Yılmaz Çelik açılış konuşması yaptı. Müftünün konuşmasını Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin skeç gösterisi izledi. 

Daha sonra Anadolu Lisesi öğrencileri “Hadislerle Hz. Muhammet” adlı bir program dâhilinde hadisler okudular. İmam Hatip Lisesi öğrencileri günün önemini anlatan bir skeçle programa renk katarken. Müzik öğretmenlerinin eşliğinde Sütpınar Kur’an Kursu ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan koro ilahi dinletisiyle dinleyicileri büyüledi. 

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerle bu yılki program son buldu. Programa Kaymakam Cafer Sönmez, Müftü Yılmaz Çelik, ilçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz,  şube müdürleri, okul müdür ve öğretmenleri, cami imamları, öğrenci ve veliler katıldı. Programa halk büyük ilgi gösterdi. Cinkaya Düğün salonu tamamen dolarken, izlemek isteyen bazı vatandaşlar da dışarıda kaldı.

Ali Dursun/Şalpazarı Haber

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.