Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Kaymakam Yıldızhan Onuruna Yemek Verildi.
Şalpazarı Belediyesi, Bayburt'un Demirözü İlçesi'ne atanan Kaymakam Zihni Yıldızhan onuruna bugün Acısu'da bir uğurlama yemeği verdi.

Düzenlenen uğurlama yemeğinde bir konuşma yapan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Kaymakam Yıldızhan'a Belediye Meclisi kararı gereğince "Hemşehrilik Beratı" verdi. Ayrıca Şalpazarı Kurum ve Daire amirleri tarafından Kaymakam Zihni Yıldızhan’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket takdim edildi.

Kaymakam Yıldızhan; Şalpazarı bizim için her zaman ayrı bir yer oluşmuştur. Çocuğumuz da burada dünyaya geldi nüfus cüzdanında Trabzon Şalpazarı doğumlu yazıyor ve bu gurur da bizi mutlu ediyor dedi.

Veda yemeği sonrasında bazı katılımcılar  tarafından mikrofon sunumu ile konuşmak isteyenler duygu ve düşüncelerini aktardılar hep bir ağızdan tek söyledikleri bir kelime Allah işlerinde hayırlar nasıp etsin yeni görev yerinde de oluşturdun ekiple beraberce daha yükseklere ulaşmanı ve Trabzon’a Vali olarak atanmanı dört gözle bekliyoruz bizler Şalpazarlı olarak siz değerli Kaymakamımızın gönlümüzdeki yeri bir başkadır dediler.

Bu makamlarda ast olan hizmettir;
Yemek sonrası konuşan Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Kaymakamımızı doğup büyüdüğü Bayburt İline bağlı İlçesine daha büyük hizmetlerde bulunması dileğimizle uğurluyoruz.

Kendisi ilçemizde 2 yıl görev yaptı. Ben kendisiyle 5 ay çalıştım. Kendisinden razıyım. Biz Şalpazarı’na sahip ve sakinleriyiz. Her gelen Kaymakamı karşılayacağız ve bu şekilde uğurlayacağız.
Makamlar gelip geçicidir. Bu makamlarda as olan halka hizmet etmektir. Bir hoş seda bırakabiliyorsak geride ne mutlu o makamları işgal edenlere.

Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Huzurlu, mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Sizler adına kendisine başarılar temenni ediyorum.” dedi.

Plaket sunumunun ardından bir veda konuşması yapan Kaymakam Zihni Yıldızhan, “Bu akşam burada sizinle birlikte olmak hayatımın en özel, en güzel günlerinden bir tanesidir. Bizim meslek ilginç bir meslektir. Bu mesleği icra etmek öyle sanıldığı kadar kolay değildir. Vazifemizi hakkı ile ifa etme azmi ve kararlılığı içerisinde olduğumu bilmenizi isterim. Bu meslekte Karadeniz’i görmeseydim benim meslek hayatım yarım kalacakmış. Kendimi bu manada şanslı addediyorum. Meslektaşlarıma da Karadeniz’e gelmelerini tavsiye ediyorum. Özellikle Trabzon’a gelmelerini istiyorum. Kıdemi arkada olanlara da Şalpazarı Kaymakamlığını öneriyorum. Şalpazarı  halkıyla birlikte çalışmaktan mesudum, bahtiyarım. Ondan dolayı da sizlerin vasıtasıyla buraya gelen gelemeyen herkese saygılarımı, sevgilerimi, teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi

Hep Şalpazarı Halkını Merak etmişimdir.
Ben Şalpazarı İlçesi’ne bir gün hizmet etmek için gelmeyi çocukluğumdan günüme kadar yaşadığım yer olan Kocaeli de bulunan ailemin yanında her zaman Şalpazarlı Dostlarımız ile iç içe yaşam savaşı veriyor ve onların her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla şenliklerindeki Şalpazarı İlçesine akın etmelerinden dolayı okul yıllarından kalma olan bu Şalpazarı’na hizmet etme arzumu da gelmiş olduğum hayalimdeki yerde yerine getirmeye çalıştım. Daha Şalpazarı’na ayak basar bazmaz beni ilk ziyaretime gelen Şalpazarı’nın Basın Mensuplarına bu yaşamımdaki olayı anlattım burada çok güzel bir şekilde ayrıldığıma inanıyorum dedi.

Tek sevindiğim taraf Kadırga da buluşmak:
Şalpazarı ve Tonya Kaymakam’ı Yıldızhan’lar veda konuşmasının sonunda yaz mevsiminde Temmuz ayının ikinci haftası kutlanan Kadırga yayla otçu şenliğinde görüşmek dileği ile Yaylamız da şenlik alanımız da bir dedi.

Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Garnizon Komutanı Mehmet Taşkın, İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez, Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Sri Lanka Fahri Konsolosu ve İşadamı Atilla Ataman, Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Fahri Bilici, Fadime Cüre, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Encümen üyeleri, Şalpazarı Aksa İşletme Şefi Oğuzhan Karabayır, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Reşat Baş, Şalpazarı AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş, Şalpazarı ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı Atatürk Ortaokul Müdürü Kerim Kavraz, Şalpazarı Orman İşletme Şefi Emrah Karaalan, Şalpazarı İlçe Hastanesi Başhekimi Oğuz Kaan Albak, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Nüfus Müdür Vekili Ahmet Kabataş, Nüfus Veri Hazırlama Müdürü Refik Demir, Üzümözü Vakfı Başkan’ı Gazi Cevat Özdemir, Eski Şalpazarı Belediye Meclis Üyesi Murat Yılmaz, Hüsnü Kaya, Şalpazarı Kaymakamlık Personeli, SYDV  Hurşit Akgün, Şalpazarı Muhtarlar Dernek Başkan’ı Mustafa Demirbaş ve Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Mahalle Muhtarları katıldılar.

Şalpazarı Haber ekibi olarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sn Zihni Yıldızhan'a teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz...






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.