Öne Çıkanlar Sinan Aydın Selahattin Geldi Ercüment Çömez DOKA Hilmi Türkmen

Kaymakam Yıldızhan Emniyet ve Jandarmayı Ziyaret Etti
10.08.2014 Pazar günü tüm yurtta olduğu gibi Şalpazarın'da da gerçekleşen 12.Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve İlçemiz de yapılan geleneksel yayla şenlikleri münasebetiyle, Asayiş yönünde herhangi bir olayın yaşanmadığı için, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na başarılı performanslarından dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Yıldızhan; 12.Cumhurbaşkanımızın memleketimize hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Sandıklarda ve asayişte görev alan tüm personellerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Seçimlerde vatandaşlarımızın da sağduyulu hareket ettiklerini belirten Kaymakam Yıldızhan, bir sonraki seçimlerinde İlçemizde aynı hassasiyetle geçmesini temenni etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.