Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Kaymakam Sönmez Yeni Yıl Münasebetiyle Kutlama Mesajı Yayımladı.
Yeni yıl nedeniyle Şalpazarı Kaymakamı Sönmez yayınladığı mesajında; ”İlçemiz adına güzel gelişmelerin yaşandığı ve önemli yatırımların gerçekleştirildiği 2014 yılını geride bırakarak yine ilçemizin geleceğini aydınlatacak ciddi yatırımların hayata geçirileceği 2015 yılına büyük heyecan ve yeni umutlarla giriyoruz.2014 yılında yaşanan güzelliklerin 2015 yılında da artarak yaşanması, Dünya'da, ülkemizde ve ilçemizde barış ve hoşgörünün hakim olması en büyük dileğimdir. İnşallah millet olarak 2015 yılında bütün sıkıntıları aşacak, insanlarımız mutlu, güzel günler görecektir” dedi.

Kaymakam Sönmez; Günümüzde en çok gereksinim duyulan sevgi, kardeşlik hoşgörü gibi değerlerin yüceltilmesi, vatandaşların gelecek kaygısı taşımadan yaşamlarını sürdürebilecekleri, mutlu ve huzurlu bir ortam için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirileceğinin bilinmesini isteyerek, ”Vatandaşlarımızın bize vereceği destek ve güç ile başarılı bir çalışma dönemi geçireceğimizi umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemiz de fedakarca görev yapan tüm kamu görevlilerinin ve Şalpazarlı hemşehrilerimin 2015 yılını kutluyor, yeni yılın tüm insanlığa başarı, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.