Öne Çıkanlar vefat spor Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye

Kaymakam Sönmez Yaşlıları Ziyaret Etti.
Şalpazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hazırladığı Sosyal hizmet içerikli “Yalnız Değilsiniz Yanınızdayız Yaşlılara Hizmet” isimli projenin II.Etabının başlamasının ardından İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez, Projeden faydalanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam, Pproje ekibinden yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.  Kaymakam Sönmez, yaşlı vatandaşlarımızla birsüre sohbet etti ve Projeden memnun olup olmadıklarını sordu. Herhangi bir ihtiyaçları var ise personellerimiz vasıtası ile bildirmelerini rica etti. Vatandaşlarımız ise Projenin çok anlamlı ve güzel olduğunu ifade ederek, devamını istediler. ”Allah (C.C.) Devletimize ve Milletimize zeval vermesin, onlara güç-kuvvet versin “diyen vatandaşlarımız, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaymakam Sönmez, Projenin geçen yıl başlatıldığını, buyıl ise II.Etabının 01 Ocak itibari ile devam ettiğini söyledi. Proje ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Kaymakam Sönmez, 42 Yaşlı vatandışımıza hizmet verildiğini, imkan buldukça hepsini ziyaret etmeye çalışacağını söyledi. 
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.