Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar şalpazarı.agasar köy Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

İstanbul Ağasar Otçu Şenliği yapıldı
Tuzla Belediyesi’ne ait Akfırat Piknik alanında düzenlenen ve sunuculuğunu Şalfed Başkan yardımcısı Erol Yanık'ın yaptığı 18. İstanbul Ağasar Otçu Şenliği yapıldı.

Yöresel sanatçılar, Kız folklor ekipleri ve Kasımağzı Fırtına kolbastı Grubu'nun sahne aldığı şenlikte, havaların güzel olması ile şenliğe katılan vatandaşlar üç gün boyunca doyasıya eğlenerek keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

Geçtiğimiz günlerde havaların yağışlı olmasının şenliğe katılıma yansıması gözden kaçmadı ve önceki yıllara nazaran az olduğu gözlendi.

Tuzla Belediyesi’ne ait Akfırat Piknik alanında yapılan İstanbul Ağasarı Otçu Şenliğine, Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Tuzla Belediye başkan yardmcısı Ahmet Çabuk, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ile ŞALFED'e bağlı tüm dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldılar.


Tüm Fotografları Facebook sayfamızdan görebilirsiniz..

www.facebook.com/#!/media/set/

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kuru nazim 10 yıl önce

orda olmak ne guzel