Öne Çıkanlar Ali Bayram vefat İstinye Aktaş derneği Ali Sak

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Duyuru.
Daha önceki yıllarda yıl sonu'na kadar devam eden Mazot Gübre Desteği ve Fındık Alan Bazlı Desteği müracaatları, Çiftçi Kayıt Sisteminde yapılacak olan değişiklik nedeniyle müracaat sona erme tarihi 30 Mayıs 2014 tarihi mesai saati bitimine alınmıştır.

Vatandaşların, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilecek olan tarımsal desteklemelerden faydalanabilmeleri için öncelikle 30 Mayıs 2014 tarihi mesai saati bitimine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine Kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Bunun için Vatandaşların  Şalpazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne müracaat ederek, müracaat dosyalarını almaları dosyada ki evrakları tam ve eksiksiz doldurup teslim etmeleri gerekmektedir.

Daha sonra Bakanlık tarafından yayımlanacak tebliğler doğrultusunda, Mazot Gübre Desteği, Fındık Alan Bazlı Desteği ve Alet Ekipman Desteği gibi tarımsal destekler için müracaatlar alınacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.