Öne Çıkanlar Ali Bayram vefat İstinye Aktaş derneği Ali Sak

 Hayrettin Öztürk İstanbul ziyaretlerinde.
7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olan Samsun eski İl Müftüsü Yrd. Dç.Dr. Hayrettin Öztürk Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Müftü Öztürk ile Başkan Hilmi Türkmen bir süre sohbet ederek birbirlerine başarı ve temennilerde bulundular. Daha sonra Üsküdar Belediyesi ile Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar şubesinin ortaklaşa düzenledikleri ''GÖLGESİNDE HAYAT BULDUĞUMUZ KOCA ÇINARLAR.'' yemekli yaşlılar günü programına katıldı.

Program Müftü Öztürk’ün duasıyla sona erdi. Son olarak Üsküdar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Karaman'ı da ziyaret eden Müftü Öztürk başarılar dileyerek belediyeden ayrıldı.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim KILIÇ 9 yıl önce

Başarılar diliyorum