Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Şehit yakınları ve gaziler

“Din  Hizmetinde Tecrübe Paylaşımı”
Şalpazarı İlçe Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen personel'e yönelik konferanslar serisinin bu ay ki konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı eski başmüfettişlerinden Ali Cirit'in katılımı ile yapıldı.

Katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile takip edilen Konferans'ta Diyanet İşleri Başkanlığı eski başmüfettişi Ali Cirit'  Müftülük personeline “Din Hizmetinde Tecrübe Paylaşımı” konulu bir konferans verdi. Konferansta özetle,  din  görevlisinin Kur’an ile barışık olmasına, her gün bir miktar okumasının önemine, islam ilmihalinin başucu kitabı olmasına, günceli takip etmesine, haram ve helallere azami ölçüde dikkat etmesine, aile yaşantısına önem vermesine, selamla iletişime geçmesine vurgu yaptı.  








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.