Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Dereköy Mahallesi Cami Yolu Asfatlandı.
Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi tarafından, Dereköy Mahallesi Gurup yolunda yapılan 400 metrelik beton yoldan sonra, bugün de Tarihi Cami'den Grup yoluna kadar olan 350 metrelik yolun tamamı asfatlandı. 

Cami'den Grup yoluna kadar olan 350 metrelik yola 400 ton asfat döküldü. Daha önce dökülen 400 metre beton yolun ardından bugün de, 350 metrelik asfatla beraber toplam 750 metre yol yapıldı. Yapılan 750 metrelik, beton ve asfat yolun toplam maliyeti ise 200 bin tl'yi buldu.

Büyükşehir Belediye Encümen Üyesi Mehmet Muhcu yaptığı açıklamda; ''Biz halkımız hayelleri gerçekleştiriyoruz emeği geçenlere başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğluna ilçe başkanımız Murat Topkara ve büyükşehir belediye Eeclis üyelerimiz Fatih Yılmaz ve Muzaffer Bayraktar 'a ve tüm ilçe teşkilatımıza şahsım ve Mahallem adına sonsuz teşekkür ediyorum''.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.