Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Çepni

 Çağımızın Uyuşturucusu Bonzai’ye Dikkat
İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez ve Toplum Destekli Polis memuru Yasin Kılıçarslan ile Mahalle muhtarları Şalpazarı İlçe Amirliği toplantı salonunda bugün 11:00-12:00 saatleri arasında bir toplantı yaptı.

İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez yaptığı bilgilendirme konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Çağımızın Uyuşturucusu BONZAİ’YE Dikkat

"Uyuşturucu kullanım yaşı her geçen gün küçük yaşlara kaymaya başladı. Son zamanlarda ölümcül vakalarla artan uyuşturucu olarak gündemi zorlayan Bonzai ile ilgili okul önlerinde şüpheli durumda görülenler ya da çevrelerinizde bunu temin eden kişileri bizlere bildirmeniz suretiyle genç yaşta ölümlere neden olan uyuşturucu tacirlerinin önüne geçebiliriz"

"Aile bireylerinin okula gönderdikleri çocuklarının Eğitimi kadar arkadaşlarını da takip etmeleri kötü alışkanlıklara meyil vermemelidirler."

İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez yaptığı bilgilendirme toplantısında önümüzdeki günlerde okullarda seçmeli derslerde Toplum Destekli Polis arkadaşlarımız tarafından öğrencilere ders anlatımlı uyuşturucunun zararlarını anlatabileceklerini söyledi.

Su Uyur Düşman Uyumaz Demişler.

Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliğinde gerçekleşen Muhtarları bilgilendirme toplantısında Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez "Ben buraya Başkent Ankara’dan geldim. Burası çok huzurlu bir ilçe konumunda. Bu da sizlerin burada gösterdiğiniz güvenli çalışmanın eseridir" dedi.

Şüpheli Görülenlere Dikkatli Olun.

Şalpazarı İlçe Emniyetinde görevli olan Toplum Destekli Polis memuru Yasin Kılıçarslan da yaptığı açıklama da, "Mahalle yada caddelerinizde şüphe duyduğunuz kişileri tereddüt etmeden Emniyet güçlerine bildirin.

Telefonda kendilerini polis olarak belirtenlere kanmayın. Hepimizin kullanmış olduğu teknoloji harikası cep telefonları da hırsızların ekmek kapısı haline geldi.

Rast gele bir numara ile ulaşmış oldukları numara sahibine kendilerini polis olarak tanıtanlara inanmayın. Bu ve buna benzer olaylara inanarak mağdur duruma düşmeyin.

Şalpazarı’nda Park Sorunu Var.

Yurdumuzun her yerinde olduğu gibi Şalpazarı'ndaki trafikde bulunan araçların park yapabileceği yeterli park yeri bulunmadığından ilçe içerisinde sürücüler ve denetimlerde görev yapan trafik polisleri arasında yaşanan sorunları azamiye indirilmesi adına duyarlı davranılması gerektiği belirtildi.

Bazı Mahalle Muhtarları söz alarak ilçe içinde ticaretle uğraşan esnaf kanadına gösterilen hassasiyetin araç sürücülerine gösterilmediğinden yakındılar.

Samimi bir hava ortamında geçen bilgilendirme toplantısı günün anısına toplu halde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.