Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu Karadeniz Müziği

Bu Yıl Acısu'da İlkler Yaşanacak

Toplantıda şenlikle ilgili trafik protokol ağırlama ve ne tür satıcılara pazar açtırılacağı konusunun dışında bir ilke imza atılarak Ağasar arıcıları arasında en iyi bal, Ağasar fırıncıları arasında en iyi ekmek ve Ağasar tereyağında da en iyi tereyağı yarışması düzenlenmesi görüşüldü. 

 22 nisan çarşamba günü saat 11.oo’de tüm mahalle muhtarlarıyla kaymakamlık toplantı salonunda kaymakam başkanlığında son toplantı yapılarak nihai kararların alınmasına karar verildi. Ayrıca bu şenlikte Ağasar’ın yöresel el ürünleri standı da kurulacak. 

Toplantıya Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Başkan Vekili Mustafa Özendi, Başkan yardımcıları Hasan Karabayır ve Faruk Beldüz, Belediye Meclis üyeleri Muzaffer Şekerci ve Mehmet Kıran, Simenli Muhtarı  Arif Köse, Çamlıca Muhtarı  Hasan Yamaç,  Sayvançatak Muhtarı Ali Gören, Dorukkiriş Muhtarı İlhan Karaman, Geyikli Muhtarı Mustafa Demirbaş katıldı.

Ali Dursun/Şalpazarı Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.