Öne Çıkanlar Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL İstiklal Marşı

Başkan Kurukız'dan anlamlı bağış

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı Dereköy Mahallesi 107 Ada 14 Parselde bulunan arsasını Şalpazarı Belediyesi'ne bağışladı.

Şalpazarı Belediyesi bu hafta Geyikli'de yapılan Meclis toplantısında Belediye başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı'na yapılması planlanan gençlik merkezi için kullanılması şartıyla, Şalpazarı Dereköy Mahallesi 107 Ada 14 Parselde bulunan arsasını Şalpazarı Belediyesi Meclis Başkanlığı'na yazdığı dilekçeyle bağışladı.


Belediye Başkanı Refik Kurukız'ın yazdığı dilekçe:



Anahtar Kelimeler:
şalpazarı.refik Kurukız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan ucar 9 yıl önce

Tesekkrler lakin bagis yapilan arsa uzerine o dilekcedeki vaadlerin yapilmasi.biryil gecti cok bir ilerleme goremiyorum kadinlar icin hala bir sosyal faailyet yok.salpazarinda degisen birsey yok.salpazari ayni salpazari.degisen tek bisey var.parti bayraklariyla suslenen caddeler.olay bundan ibaret.

Avatar
REMZI OZKAN 9 yıl önce

SIMDI CARLAKLI KOYUNDEN BIR CHP LI OLARAK SANA VERDIGIM OY ICIN PISMAN DEĞILIM. SIZINLE GURUR DUYUYORUM. EMEKLI BIR OGRETMEN OLARAK. SALPAZARI HALKI ADINA SANA TESEKKUR EDIYORUM.